gouden hart+ lyvia grey 2021.png

Werk met ons samen!

Wilt u samen met Lyvia investeren in een samenleving waarin iedereen mee kan doen? Vindt u maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) belangrijk?

Bedrijven, ondernemers of particulieren ‘adopteren’ hulpvragers die zelf geen ondersteuning kunnen betalen. We zien vaak dat deze mensen eenzaam zijn. Dit zijn bijvoorbeeld alleenstaande ouderen of mensen met een beperking. Ook gezinnen in armoede kunnen uw steun gebruiken.

Helpt u ook mee aan een samenleving waarin hulpbehoevenden er niet alleen voor staan en waarin jong en oud elkaar ontmoet en ondersteunt?
 

Neem dan contact op met Lars Houben voor meer details over het 'ondernemen met een gouden Hart.'.

Lars.houben@lyvia.nl
0646802328

Maatschappelijke betrokkenheid

Regionaal iemand het leven leuker maken!

Netwerk events met andere ondernemers met een Gouden Hart

 

Gehlen Zonwering

Gehlen zonwering onderneemt met een goud

Middels de donatie van @gehlenzonwering , biedt een studente bemiddeld door Lyvia, wekelijks ondersteuning aan een oudere mevrouw binnen een zorginstelling van Zuyderland. Mevrouw heeft geen netwerk en is super blij met de student die haar wekelijks gezelschap biedt. De zorgmedewerkers die hun aandacht natuurlijk moeten verdelen over alle bewoners, waarderen deze extra ondersteuning zeer. Zowel de student als mevrouw houdt van spelletjes spelen zoals kaarten en rummikubben.. kortom, een geslaagde match met een mooie klik.

Gehlen Zonwering bedankt!

Zuidlease

Cream and Mint Singles Awareness Day Quo

Door de maandelijkse donatie van Zuidlease worden een dame en een heer op leeftijd, woonachtig te Sittard wekelijks ondersteund door Lyvia studenten. Beiden hebben geen sociaal netwerk meer en bloeien telkens weer op, wanneer de Lyvia werkstudenten hen bezoeken. Samen met de studenten gaan ze wandelen, een kop koffie drinken of een spelletje spelen.
Deze mensen geen financiële middelen om de inzet van studenten te betalen.Door de maandelijkse donatie van Zuidlease wordt het leven van deze mensen leuker!

Zuidlease bedankt.

 

Hoe werkt het?

  • Eenmalig of abonnement

U maakt zelf de keuze tussen een eenmalige donatie en een abonnement.

Eenmalig | U doneert minimaal een bedrag naar keuze vanaf €50,00. Wij selecteren een student en zetten naar rato uren in voor een hulpvrager die ondersteuning of gezelschap niet zelf kan betalen.

Abonnement | Voor €17,50 of €35 per week krijgt één hulpvrager (die de steun niet zelf kan betalen)  1 resp. 2 uur per week hulp of gezelschap van een student. Bij een abonnement betaalt u daarnaast éénmalig € 25 voor een zorgvuldige selectie van een student.

  • Selectie en mogelijkheden

Lyvia bepaalt niet altijd zelf welke hulpvragers voor ondersteuning in aanmerking komen. De selectie wordt daarnaast gedaan door onafhankelijke zorginstellingen, gemeenten en vrijwilligersorganisaties bij u in de buurt. Zij selecteren met aandacht (eenzame) hulpbehoevende hulpvragers die de ondersteuning van studenten goed kunnen gebruiken en zelf de financiële mogelijkheden niet hebben.

Denk aan gezinnen in armoede, ouderen, mensen met een beperking zonder netwerk en zonder middelen.

Denk aan huiswerkbegeleiding, gezelschap, begeleiding bij activiteiten.


Lyvia informeert haar donateurs regelmatig over de besteding van hun donaties en de resultaten.

 

Wilt u ook iets betekenen voor een ander ? 
Lars.houben@lyvia.nl | 0646802328

  • googlePlaces
  • facebook
  • instagram
  • linkedin

Bedankt voor de inzending!

Image by Markus Winkler